Balatonfenyvesen saját lejáróval saját tulajdonú stéggel nyaraló eladó felszerelve és bútorozva

Balatonfenyvesen saját lejáróval saját tulajdonú stéggel nyaraló eladó felszerelve és bútorozva
Balatonfenyves, Nyírfás u. 37, 8646 Magyarország
Felújított 48,500,000Ft - Hétvégi ház
435 5 Bedrooms 2 Bathrooms

180 MÉTERRE A BALATONTÓL KITŰNŐ HELYEN!

Balatonfenyves üdülőövezetében, csendes, családias környezetben, téglaépítésű, 2 szintes, összesen 100 m2-es, 2 nappali + 5 hálószobás, délnyugati fekvésű, 435 m2-es telken lévő, 22 m2-es fedett terasszal rendelkező, felújított nyaraló eladó 180 MÉTERRE A BALATONTÓL!

Közművek: víz, villany, csatorna. A nyaraló rendezett utcában, kellemes környezetben található, ahol a nagyméretű telken akár több autó parkolására is lehetőség kínálkozik, zárt udvaron belül, újonnan térkövezett részen.

Az épület kéménnyel rendelkezik, így egy kandalló beállításával vagy esetleg elektromosan fűthető. Gáz a telken nincs, klímával nem rendelkezik az épület jelenleg.

A hátsó kerti részen találunk egy kb. 10-m2-es zárható tárolót.

A tetőszerkezetet 2018-ban felújították, új borítást és szigetelést kapott. Emellett felújításra került a  teljes villany és vízhálózat.

Új burkolatok, új konyha, új fürdőszobák kialakítása is megtörtént.

A nyaraló külseje is megújult, ami a fent említett külső térkövezés mellett, az új kerítésben, és a fedett teraszok kialakításában nyilvánult meg illetve friss nemes vakolattal kezelték le a külsejét. Belső elosztását tekintve a földszinten a nagyméretű nappali mellett van két hálószoba is, illetve a konyha és a fürdőszoba különálló mellékhelyiséggel. Az emeleten szintén van egy nagyméretű nappali társalgó jellegű légtér, ami mellett három hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra, egy erkéllyel bezárólag.

Saját lejáró, saját stég!!!

A nyaralóhoz jogilag hozzárendelt szolgalmi joggal biztosított vízparti lejáró tartozik kb. 100 méterre a háztól, amit bármikor használhat a tulajdonos, ha el kíván vonulni a strandolók elől, és a saját tulajdonú stégén kívánja élvezni a pihenést, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a túlpart hegyeire.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mivel nem kell átmenni a vasúton vagy főúton, ahhoz hogy a vízhez jussunk, a legközelebbi szabad strand mindössze 500 méter a háztól. Megközelítése az M7-es autópályáról nagyon gyors és egyszerű. Az ingatlan tulajdon viszonya rendezett, tehermentes.

Térkép